Wednesday, January 19, 2011

Heres mijn lijst van "Red Carpet Regels":

1. Dont geef je decollete "de tandpasta Effect"

Stelt u zich eens knijpen in een tube tandpasta in het midden? Dat is het resultaat als je draagt een jurk van een of twee maten te klein. Splitsing is sexy, maar alleen als de borsten zijn mooi, en weergegeven in een jurk die past. Te buigen, verdorde dcolletage is gewoon niet aantrekkelijk. Bij twijfel, cover-up of waarom niet dragen van een beha?

2. Kijk in de spiegel! En achterkant!

Zijn verbazingwekkend hoeveel sterren draagt jurken die lijken een perfecte pasvorm van het front, maar zijn een ramp als van achteren gezien. Te vermijden: VPL, wiebelende achterwerken, stam-en strekken zich uit over de dijen.

3. De dijen The Limit goed het kan zijn

Dont kiezen voor een jurk te splitsen om de bikinilijn als je benen niet tot hem op. Wie wil dat hun cellulitis en couperose in close-up op CNN of Sky?

4. Ondergoed

Dit moet overeenkomen met de eerste regel van het spel. En als youre toevlucht te nemen tot "Magic Knickers", "Spanx"of een "lose-a-size" wonderen, zorg ervoor dat je jurk is zo ondoorzichtig zijn of in een zware stof, die niet zal bekendmaken wat er onder.

5. Bewapen jezelf!

Met een beetje tule of chiffon "schouders ophalen". Het is een Dame Helen Mirren stijl geheim en uw "bingo vleugels" blijft de jouwe.